top of page

FITTE MEDEWERKERS BEHALEN BETERE RESULTATEN

Verbeter de conditie en het werkplezier van jouw medewerkers door wekelijks een kickboksles van Juist Juul op de werkvloer aan te bieden. 

- BEDRIJFSSPORT

Wekelijkse bokslessen bij jou op de werkvloer

Tijdens de sportlessen van Juist Juul zullen jouw medewerkers boksen en conditioneel trainen met hun eigen lichaamsgewicht. Dit zorgt voor meer plezier op de werkvloer, een verbetering in de collegialiteit maar ook fitte en vrolijke werknemers. 

ICONS WEBSITE JUIST JUUL personal training.png

WAAROM JUIST JUUL?

Met een echte passie voor sport en gezondheid heeft Juul zich ontwikkeld in de wereld van fitness en kickboksen. Juist het respect en de mentale voordelen die bij kickboksen komen kijken zijn een motivatie om hier ook anderen mee te motiveren.

ICONS WEBSITE JUIST JUUL teambuilding.png

OP LOCATIE

Juist Juul biedt sportlessen op locatie bij bedrijven en neemt hierbij zelf alle benodigdheden mee. Hij komt op de gewenste dag/tijdstip wekelijks of tweewekelijks langs en verzorgt een actieve kickboksles voor jouw werknemers.

√ groepslessen.png

IN DE SPORTSCHOOL

Hebben jullie op de zaak geen geschikte ruimte om de lessen te verzorgen? Laat je werknemers wekelijks langskomen bij Juist Juul voor de kickboks training. (Max. 10 personen per sessie).

Partners

juist_juul_7_december_Helemaal_Content_Marketing-240.jpg

WIST JE DAT HET VOORDELIG IS OM JE WERKNEMERS TE LATEN SPORTEN?

Werknemers die vóór, tijdens of na het werk meer bewegen, hebben een hogere arbeidsproductiviteit en een lager ziekteverzuim. Dit kan dus zeker resulteren in financiële voordelen voor werkgevers.

bottom of page