top of page

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet om in contact te komen.

Welke spullen heb ik nodig als ik begin met kickboksen?

Als je voor het eerst gaat beginnen met kickboksen heb je comfortabele sportkleding, bokshandschoenen, bandages en scheenbeschermers nodig. Heb je dit nog niet? Geen zorgen, bij Juist Juul kan je bokshandschoenen en scheenbeschermers de eerste paar keer lenen. Blijk je het kickboksen ook zo leuk te vinden? Dan kan je alle benodigdheden ook bij mij kopen. 

Is kickboksen ook leuk voor vrouwen? 

Ja, kickboksen is zeker ook leuk voor vrouwen! In feite groeit de populariteit van kickboksen onder vrouwen gestaag. Kickboksen biedt een breed scala aan voordelen, waardoor het een geweldige keuze is voor vrouwen die op zoek zijn naar een uitdagende en opwindende sport. Het verbetert de conditie, helpt bij zelfverdediging en bevordert discipline en mentale kracht. Bovendien is kickboksen een sociale sport waarin je nieuwe mensen kunt ontmoeten en een ondersteunende omgeving vindt. Dus, als je op zoek bent naar een sportieve uitdaging en plezier wilt hebben, is kickboksen zeker iets voor jou!

Mag ik ook een vriend of vriendin meenemen?

Iedereen is welkom bij Juist Juul, neem gerust een vriend of vriendin mee voor een proefles. Laat dit wel even van tevoren weten. Er is maar plek voor maximaal 10 sporters per groep. 

Waarom personal training?

Personal training biedt een gepersonaliseerd trainingsprogramma dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften, doelen en conditie. Met professionele begeleiding en ondersteuning kun je efficiënter trainen, sneller resultaten behalen en een gezonde levensstijl volhouden. Daarnaast zorgt de verhoogde verantwoordelijkheid en motivatie van een personal trainer ervoor dat je gemotiveerd blijft en veilig en effectief je fitnessdoelen kunt bereiken.

bottom of page