top of page

Account

Wij maken gebruik van het boekingsplatform van Bsport om het inplannen van lessen en het aanschaffen van abonnementen en rittenkaarten te vereenvoudigen.

Bestaande sporter bij Juist Juul?

Als je al sport bij Juist Juul, willen we je vriendelijk verzoeken om een account aan te maken op Bsport via de onderstaande knop. Maak je geen zorgen, je bestaande lessen en ritten worden zo snel mogelijk aan dit nieuwe systeem gekoppeld. Bij je eerstvolgende les kun je je oude strippenkaart inleveren, waarna Juul je bestaande credits of abonnement aan je nieuwe profiel toevoegt. Zo zorgen we samen voor een soepele overgang en een nog betere sportervaring.

Nieuw bij Juist Juul?

Welkom! We zijn verheugd om je te laten weten dat we gebruikmaken van het boekingsplatform Bsport. Via dit platform kun je eenvoudig je lessen inplannen en abonnementen of strippenkaarten aanschaffen. Het is jouw one-stop-shop voor alles wat met je sportervaring bij Juist Juul te maken heeft. En het goede nieuws is: je kunt via Bsport ook een gratis proefles aanvragen! Maak een account aan en ontdek zelf het gemak en de flexibiliteit die ons nieuwe boekingsplatform biedt. We kijken ernaar uit om je binnenkort in een van onze lessen te verwelkomen!

Maak via de knop hieronder een account aan!

bottom of page