top of page

JUIST! JIJ GAAT ER VOOR.

Ben je er klaar voor? Kies je abonnement hieronder of ga voor een strippenkaart. Wil je liever per les betalen? Ook helemaal prima.

Maak een account aan en bestel je abonnement, rittenkaart of losse les via Bsport!

Kom je langs voor een proefles?

Mijn naam is Juul, en ik help je jouw doelen te bereiken!

Wil je graag kennismaken met de energieke sfeer en effectieve workouts bij Juist Juul? Vraag dan nu een gratis proefles aan voor een van onze groepslessen en ervaar zelf de voordelen van trainen onder begeleiding van een professionele trainer!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Juul Westerlaken de eigenaar van Juist Juul

Kies je abonnement

Strippenkaart

Met de strippenkaart krijg je de flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer je wilt komen sporten, terwijl je tegelijkertijd profiteert van een aantrekkelijke korting ten opzichte van het aanschaffen van losse lessen. Voor slechts 100 euro kun je genieten van een volle strippenkaart met maar liefst 10 lessen. Wil je het wat rustiger aan doen? Geen probleem! We bieden ook de mogelijkheid om een halve strippenkaart af te nemen voor slechts 55 euro.

 

Met de strippenkaart krijg je niet alleen toegang tot energieke groepslessen, maar ook de vrijheid om je sportroutine aan te passen aan jouw drukke schema.

Losse lessen

Bij Juist Juul bieden we ook de mogelijkheid om deel te nemen aan onze groepslessen met losse lessen. Voor slechts 15 euro per les kun je genieten van een energieke en motiverende training onder begeleiding van onze ervaren trainers. Of je nu een keer wilt proberen, af en toe wilt langskomen of gewoon de flexibiliteit wilt behouden, ons tarief voor losse groepslessen maakt het gemakkelijk om deel te nemen aan onze dynamische workouts zonder je te binden aan een abonnement. Kom langs wanneer het jou uitkomt en ervaar de positieve energie van onze groepslessen bij Juist Juul!

Personal Training (of duo)

Juist Juul biedt zowel personal training als duo training aan tegen een tarief van slechts 45 euro per les. Met personal training krijg je de exclusieve aandacht van onze ervaren en gepassioneerde trainers, die jouw trainingssessies volledig afstemmen op jouw individuele behoeften en doelen. Wil je samen met een vriend of vriendin trainen? Kies dan voor onze duo training, waarbij jullie beide profiteren van persoonlijke begeleiding en elkaar kunnen motiveren tijdens de workouts. Onze betaalbare tarieven voor personal training en duo training stellen jou in staat om professionele begeleiding te ontvangen en maximale resultaten te behalen. Investeer in jezelf en ervaar de kracht van personal training bij Juist Juul!

bottom of page