top of page

KICKBOKSEN ALS BEDRIJFSUITJE: SAMEN STERKER, SAMEN SUCCESVOLLER

Verhoog de teamspirit en productiviteit met onze unieke kickboks groepslessen!

juist_juul_7_december_Helemaal_Content_Marketing-208.jpg

- TEAMBUILDING

Activiteit voor bedrijfsuitje in Breda

Een kickboksles van Juist Juul is de perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje in Breda. Het is niet alleen een geweldige manier om de teamspirit te verhogen, maar het biedt ook een unieke kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse kantoorroutine. 

ICONS WEBSITE JUIST JUUL personal training.png

WAAROM JUIST JUUL?

Met een echte passie voor sport en gezondheid heeft Juul zich ontwikkeld in de wereld van fitness en kickboksen. Juist het respect en de mentale voordelen die bij kickboksen komen kijken zijn een motivatie om hier ook anderen mee te motiveren.

ICONS WEBSITE JUIST JUUL teambuilding.png

OP LOCATIE

Juist Juul biedt sportlessen op locatie bij bedrijven en neemt hierbij zelf alle benodigdheden mee. Hij komt op de gewenste dag/tijdstip langs en verzorgt een actieve kickboksles voor jouw team.

√ groepslessen.png

IN DE SPORTSCHOOL

Hebben jullie op de zaak geen geschikte ruimte om de les te verzorgen? Kom dan samen langs bij Juist Juul voor de kickboks training. (Max. 10 personen per sessie).

Juist_Juul_Helemaal_Content_Marketing_November_2023-36.jpg

WIST JE DAT KICKBOKSEN ALS BEDRIJFSUITJE DE TEAMCOHESIE KAN VERSTERKEN?

Een gezamenlijke kickboksles is niet alleen een leuke en actieve manier om de dag door te brengen, maar het heeft ook bewezen voordelen voor de teamdynamiek. Het samen doorlopen van fysieke uitdagingen kan helpen om vertrouwen op te bouwen en de communicatie tussen collega's te verbeteren. Bovendien kan de endorfineboost die volgt op een intensieve workout bijdragen aan een positievere werksfeer. Kortom, het is een win-win situatie voor zowel werknemers als werkgevers.

bottom of page