top of page

Doelgericht kickboksen bij Juist Juul: stel je doelen en bereik ze!

Bijgewerkt op: 20 dec. 2023

Stel je voor dat je in de ring staat, gefocust en vastbesloten om je tegenstander te verslaan. Of misschien streef je naar een sterker en gezonder lichaam, of zelfvertrouwen dat door het dak gaat. Wat je doel ook is, het stellen van duidelijke kickboksdoelen is de sleutel tot succes. In deze blog zullen we bespreken hoe je je kickboksdoelen bij Juist Juul kunt stellen en, nog belangrijker, hoe je ze kunt bereiken!Close up van kickboksers die een groepsles kickboksen volgen bij Juist Juul in Breda


1. Identificeer je doelen


Het begint allemaal met het identificeren van je doelen. Wat wil je bereiken met je kickbokstraining? Wil je een specifieke techniek onder de knie krijgen, je uithoudingsvermogen verbeteren, gewicht verliezen, of gewoon meer zelfvertrouwen opbouwen? Het is essentieel om je doelen zo specifiek en meetbaar mogelijk te maken.


2. Maak realistische doelen


Hoewel het geweldig is om ambitieuze doelen te stellen, moeten ze ook realistisch zijn. Het is belangrijk om te erkennen waar je op dit moment staat en haalbare tussenstappen te identificeren om je uiteindelijke doelen te bereiken. Dit voorkomt frustratie en houdt je gemotiveerd.


3. Breek je doelen op


Grote doelen kunnen overweldigend lijken, maar als je ze opdeelt in kleinere, behapbare stappen, wordt het behalen ervan veel eenvoudiger. Bijvoorbeeld, als je je technieken wilt verbeteren, kun je beginnen met het leren van één nieuwe techniek per week.


4. Houd een doelendagboek bij


Een doelendagboek kan een waardevol instrument zijn om je voortgang bij te houden. Schrijf je doelen op en noteer de vorderingen die je maakt. Het bijhouden van je succes zal je motiveren en je eraan herinneren waarom je bent begonnen.


5. Stel deadlines


Het instellen van deadlines voor je doelen geeft je een gevoel van urgentie en motivatie. Het helpt je ook om gefocust te blijven en je inspanningen te concentreren op het bereiken van je doelen binnen een bepaalde tijd.


6. Werk samen met je trainers


Juul is een ervaren trainer die er is om je te ondersteunen. Communiceer je doelen met hem, zodat hij je kan begeleiden en specifieke trainingssessies kan aanpassen om je te helpen je doelen te bereiken.


7. Wees geduldig en geef nooit op


Het bereiken van je kickboksdoelen vergt tijd en toewijding. Er zullen uitdagingen en obstakels zijn onderweg, maar het is belangrijk om geduldig te blijven en nooit op te geven. Onthoud waarom je begonnen bent en blijf gefocust op je einddoel.


Bij Juist Juul staan we klaar om je te ondersteunen op je reis naar het bereiken van je kickboksdoelen. Het stellen van duidelijke doelen en een plan volgen om ze te bereiken is de weg naar succes. Dus, wat zijn je kickboksdoelen? Laat ze ons weten, werk eraan en vier je successen onderweg. Samen kunnen we ze realiteit maken! 🥊💪🌟

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page