top of page

Volhouden van je goede voornemens: tips voor een succesvol nieuw jaar!Het begin van een nieuw jaar is een tijd van nieuwe voornemens en doelen. Echter, het volhouden van deze voornemens kan een uitdaging zijn. Bij Juist Juul in Breda hebben we enkele tips samengesteld om je te helpen jouw doelen voor het nieuwe jaar te bereiken en te behouden.


1. Stel realistische doelen:

Het is belangrijk om realistische en haalbare doelen te stellen. Als je doel te ambitieus is, kan het ontmoedigend werken. Begin klein en bouw geleidelijk op. Bijvoorbeeld, als je doel is om fitter te worden, begin dan met twee keer per week kickboksen en verhoog dit aantal langzaam.


2. Maak een plan:

Een goed plan is essentieel voor succes. Bepaal hoe je jouw doelen gaat bereiken en maak een schema. Als je bijvoorbeeld meer wilt sporten, plan dan vaste dagen en tijden om naar Juist Juul te komen voor je kickbokslessen.


3. Zoek ondersteuning:

Een steunsysteem kan enorm helpen bij het volhouden van je voornemens. Sluit je aan bij een community zoals Juist Juul, waar je gelijkgestemden kunt vinden. Samen sporten kan motiverend werken en het helpt om elkaar verantwoordelijk te houden.


4. Vier kleine successen:

Elke stap in de goede richting is een overwinning. Vier je kleine successen, zoals het voltooien van een zware training of het consequent volgen van je schema. Dit helpt om gemotiveerd te blijven.


5. Wees flexibel en pas aan waar nodig:

Het leven is onvoorspelbaar en soms moet je je plannen aanpassen. Wees flexibel en schroom niet om je doelen bij te stellen als dat nodig is. Het belangrijkste is dat je doorgaat en niet opgeeft.


Conclusie:

Het volhouden van goede voornemens vereist realistische doelstelling, planning, ondersteuning, het vieren van successen en flexibiliteit. Bij Juist Juul in Breda zijn we toegewijd om je te helpen jouw doelen te bereiken. Onthoud, elke stap, hoe klein ook, is een stap in de richting van een betere jij. Laten we samen een geweldig en succesvol nieuw jaar tegemoet gaan!
3 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page